Vacatures

Binnen Dommelbaorzedurp zijn de volgende vacatures beschikbaar:

 • Leden voor de Raad van XI 
  Prins Alfredo en zijn Gevolg zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen aansluiten bij de Raad van XI. Ben jij die man of vrouw met dat grote blauw-gele hart en wil je graag je steentje bijdragen aan carnaval in Dommelbaorzedurp? Meld je dan nu aan als Raadslid in het Gevolg van Prins Alfredo!
   
 • Voorzitter bestuur
  De voorzitter is het gezicht en de vertegenwoordiger van Dommelbaorzedurp. De voorzitter is verantwoordelijk voor de leiding van het bestuur, leidt de maandelijkse bestuursvergaderingen en de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). Onze voorzitter is 
  sociaal en communicatief vaardig, een bruggenbouwer, een goede spreker in het openbaar, gezellig en heeft humor. Wat bieden wij? Je wordt de voorzitter van een enthousiaste, gemêleerde club vrijwilligers. Wat we gemeen hebben met elkaar is ons blauw-gele hart en onze aanpakmentaliteit. Gezamenlijk zetten we onze schouders eronder om elk jaar voor Dommelbaorzedurp een mooi carnavalsprogramma te organiseren in samenwerking met de JJ, onze Clubkes, de horeca en al onze vrijwilligers. Daarnaast vinden we het ook heel belangrijk om veel plezier met elkaar en met alle Dommelbaorzedurpers te hebben. Heb je zin om je actief in te zetten voor Dommelbaorzedurp? Neem dan voor meer informatie contact met ons op!

 • Voorzitter en leden voor de Evenementencommissie
  Heb jij zin om de populaire pijlers van ons carnaval in Dommelbaorzedurp mee te gaan organiseren? Denk aan Deun en Dender, de Kletsavond, De Keinder Deinderen Deur en de Optochten. Wij zijn op zoek naar een energieke voorzitter en commissieleden. Vele handen maken licht werk, goede ideeën zijn altijd welkom en uiteraard maken we er ook wat gezelligs van tijdens onze vergaderingen en de evenementen zelf. Aarzel dus vooral niet en mail ons!
   
 • Functionaris Pers en Publiciteit
  Heb jij zin om ons blauw-gele carnaval op een pakkende manier onder de aandacht van Dommelbaorzedurp en omstreken te brengen? Denk aan de Optocht, Deun en Dender, de Kletsavond en De Keinder Deinderen Deur. En heb jij leuke ideeën voor onze website en social media? Kom dan ons bestuur versterken als functionaris Pers en Publiciteit!

   
 • Vrijwilligers
  Dommelbaorzedurp is op zoek naar vrijwilligers die hand- en spandiensten willen verrichten bij de diverse carnavalsevenementen zoals Deun en Dender, de Kletsavond, de Optochten, etc. etc. 
  Vind jij het leuk om in een gezellige groep je blauw-gele handen uit de mouwen te steken en te bouwen aan een carnavaleske sfeer in Dommelbaorzedurp? Sluit je dan aan bij de Ondersteuning!

 

Heb je interesse in een van deze vacatures, neem dan gerust contact met ons op!

Vereniging Dommelbaorzedurp
Nanja Lodewijkx 
secretariaat.dbd@gmail.com