Carnavalswandeling

Zondag 14 februari 2021 hebben wij een perfect alternatief voor de carnavalsoptocht.

Tussen 11-14u of tussen 14-17u is het mogelijk om deel te nemen aan een carnavalswandeling door Dommelbaorzedurp. We werken met tijdsloten om zo te garanderen dat we zo coronaproof mogelijk zijn.

Deze wandeling is speciaal bedoeld voor jeugd t/m 16 jaar in duo’s of met hun ouders, opa of oma. Een wandeltocht met opdrachtjes. Onderweg zijn drankjes en versnaperingen te koop bij diverse Dommelbaorzedurpse ondernemers.

Wat kunt u verwachten:

• een gezellige wandeltocht door Dommelbaorzedurp

• bekende plekjes om opnieuw te ontdekken

• een wandelkaart en opdrachtjes

• prijsje voor het mooist verklede kind per tijdslot

 

De tocht kan op iedere plek van de route worden gestart. Onderweg is er een aantal locaties waar een hapje en drankje kunnen worden gekocht om zo de ondernemers te steunen tijdens carnaval.

Daarnaast zijn er diverse opdrachtjes onderweg voor de kinderen. Door als gezin met je kinderen mee te wandelen kunnen we coronaproof toch een beetje carnaval vieren.

Dus ouders en grootouders, doe uw carnavalssjaal om en kinderen, doe je leukste carnavals-outfit aan en doe gezellig mee!

Deelname is GRATIS maar we vragen u wel om u aan te melden zodat wij weten hoeveel mensen er onderweg zijn. Er is een maximum aan deelnemers per tijdslot.

U kunt zich opgeven voor een tijdslot. Mocht het zo zijn dat er teveel aanmeldingen zijn dan wordt u automatisch in het andere tijdslot geplaatst.

U kunt zich tot 11 februari opgeven via: carnavalswandeling@gmail.com

Op zaterdag 13 februari ontvangt u een mail met daarin uw definitieve tijdslot en alle informatie die u nodig heeft. Tot ziens op zondag 14 februari

Dommelbaorzedurp en St. JJ- carnaval