Gezamenlijk Communiqué Dommelbaorzedurp en Jubileumcommissie

Afgelopen week hebben wij jullie geïnformeerd dat het gehele jubileumweekend Dommelbaorzedurp 6 x 11 , wat gehouden zou worden van 20 t/m 22 maart a.s. in de Martinihal, op last van maatregelen van de overheid inzake het corona virus, moest worden uitgesteld.

Het Dagelijks Bestuur van Dommelbaorzedurp en de Jubileumcommissie hebben zich afgelopen weekend hierover beraden en hebben moeten vaststellen dat onze organisatie hierdoor erg gedupeerd is. Omdat afstel nog grotere financiële gevolgen zou hebben, zijn wij naarstig op zoek gegaan naar alternatieve data om dit Jubileumweekend in zijn geheel te verplaatsen.

Rekening houdend met diverse factoren, maar nog steeds met de onwetendheid dat de huidige maatregelen tegen die tijd niet meer van kracht zijn hebben wij nieuwe voorkeur data vastgesteld.

Vanzelfsprekend moest eerst worden vastgesteld of locatie, artiesten en ondersteunende diensten etc. beschikbaar zijn voor dit nieuwe weekend. Hiervoor is door de Jubileumcommissie de laatste dagen veel werk verzet omdat zo’n verplaatsing nogal wat impact heeft.

Vandaag zijn wij verheugd u te kunnen melden dat wij een nieuw weekend hebben vastgesteld. Bestuur en Jubileumcommissie hebben besloten het hele Jubileumweekend te verplaatsen naar het weekend van 9 t/m 11 oktober. Het goede nieuws daarbij te vermelden is dat de gehele feestavond met dezelfde artiesten is verplaatst naar vrijdag 9 oktober a.s.

Kaarten feestavond:

De kosten van de kaarten die zijn gekocht voor de feestavond op 21 maart worden binnen twee weken teruggestort op uw rekening. De kaarten verkocht op onze voorverkoopadressen kunt u daar weer inleveren en daar krijgt u uw geld retour.

In het vertrouwen dat onze leden, gasten, senioren, kinderen, clubkes, feestgangers en buitenlandse Prinsengroepen hieraan hun medewerking weer wensen te geven verblijven,

Met hartelijke groet,

 

Maarten van Oers,
Voorzitter Jubileumcommissie 6x11
  Reinier Straatman
Voorzitter Dommelbaorzedurp