Deun en Deinder veur de Keinder in Dommelbaorzedurp

Op zondag 9 februari 2020 zal in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg aan de Brabantlaan de verkiezing van het Deun en Deinder veur de Keinder Carnavalslied 2020 plaatsvinden.
Onder het carnavalsmotto “Al 66 jaor un wèrrum gevûûl” zullen o.a. 3 basisscholen, de Knollekes, de Danmârzootjes en de Vrolijke JJ- Bende een zelfgeschreven en -gezongen carnavalslied ten gehore brengen, in de hoop daarmee de eerste prijs in de wacht te slepen. Net Zat, Knolderapen, Deesjavu, Danmârzo en de Vrolijke JJ Bende zullen de deelnemers gaan begeleiden.

Dit jaar is er op deze zondag nóg een verkiezing, namelijk: “Dommelbaorzedurp hèt talènt”. Kinderen kunnen op het grote podium hun kunsten zoals dans, zang, playback, goochelen of iets anders spectaculairs aan het publiek laten zien. Dat mag alleen, met z’n tweeën of met een groep. Hedde gij talent? Doe dan mee en meld je nu aan via evenementen.dbd@gmail.com!

Tijdens deze middag zal ook de Jeugdprinsengroep onder leiding van Jeugdprinses Romy d’un Urste worden geïnstalleerd door Prins Alfredo XX en zijn Gevolg. Daarna zal de Boerenkoolkranslegging plaatsvinden bij het monument van “Het Vrouwke op de fiets” voor de Elzenburg. Bij terugkeer in de zaal staat er voor jong en oud een warme versnapering klaar.

De zaal is om 12.30 uur geopend en na de loting zullen de optredens starten vanaf 13.11 uur. Rond 17.00 uur zal de jury de uitslagen bekend maken en weten we wie de verkiezing van het Deun en Deinder veur de Keinder Carnavalslied 2020 heeft gewonnen en wie de winnaar is van “Dommelbaorzedurp hèt talènt”! 

We zien jullie graag op zondag 9 februari!