Veurgevel versieren Blauw-geel

Een vrolijk carnavalesk versierde veurgevel maakt het nog gezelliger tijdens de carnaval. Al jaren hangen wij daarom in het centrum van Dommelbaorzedurp blauw gele vlaggentjes aan de lantaarnpalen.

Dit jaar willen we heel Dommelbaorzedurp uitdagen om voor de mooiste, vrolijkste versierde veurgevel te zorgen. De versieringen hoeven niet overweldigend te zijn, met name originaliteit , zeker óók op bescheiden niveau, wordt tijdens de juryring zeer gewaardeerd. De jury let vooral op kleurgebruik, idee en originaliteit.

Doet u ook mee? Leuk! Zorg dat uw versiering klaar is voor vrijdag 1 maart 2019. Een deskundige jury zal in het diepste geheim uw veurgevel bezichtigen en tot een oordeel komen.

Inschrijving voor de veurgevel-versiering kan tot woensdag 27 februari 2019 via evenementen.dbd@gmail.com . U mag een foto meesturen. Vergeet uw adres niet door te geven.

Als u nog naar materialen zoals vlaggen, vlaggenlinten, ballonnen op zoek bent kunt u terecht bij onze bekende verkooppunten. De winnaar zullen we bekend maken via onze facebook- en website (www.dommelbaorzedurp.org )

 

Laat zien dat OOK u een blauw-geel hart hebt voor Dommelbaorzedurp.