Kletsavonden

Nog enkele dagen we kunnen weer genieten van de befaamde, beroemde, beruchte Kletsavonden.. Avonden waarop gekletst, gekwetst en gezwetst wordt.  En waar alle plaatselijke roddels, feitjes, waarachtigheden en bijna waarheden met elkaar gedeeld kunnen worden.  Dit alles natuurlijk onder de deskundige leiding van onze opperstal spreekmeester Bjorn Bijnen.

De avond zal van start gaan met een duo klets van Monique van Zeeland en Willa van Iersel. Deze dames zijn beter bekend als hun alter ego’s  Bep en Toos. Na een spetterend debuut  in onze Dommelduprse Ton vorig jaar waarin zij “op excursie” gingen naar Vught, zijn wij zeer benieuwd waar de dames dit jaar weer beland zijn. 

Daarna zal Peter Jacobs in de Ton plaats gaan nemen.  Peter is een bekend gezicht in onze Ton en na “Dick” zijn we benieuwd welk typetje dit jaar uit zijn gedachten is ontsproten.  Ook Harm van Iersel zal weer laten zien dat ook de jeugd weet hoe een goeie klets heurt te zijn. Dit jaar alweer voor het derde jaar en na vorig jaar in een rollercoaster terecht te zijn gekomen, verheug ik me er al op in welke achtbaan we nu terecht gaan komen.

Daarna is de Ton voor Peter van Houtum. Peter staat al vele jaren in onze Dommeldurpse Ton. Na een rose prins, een “platte klets” en Koos Werkeloos zijn we heel benieuwd met wie Peter ons dit jaar  laat kennismaken.  Tot slot zal onze eigen Toine de avond gaan afsluiten. Bracht hij vorig jaar nog een Trumpiaanse klets  uit “ the White House”; Nu zullen we horen wat voor Toiniaans nieuws uit ons eigen witte huis komt.

Beide avonden zullen daarnaast worden opgevrolijkt met heerlijke carnavalsmuziek van Deesjavu op vrijdagavond en Net Zat op zaterdagavond.

Twee avonden met een prachtig programma vol geklets met een lach en een traan.

Kaarten ad eur 8,00 zijn te koop bij de bekende voorverkoopadressen zoals:

  • Dit of Dat - Kempenlandstraat
  • De Slijter - Moleneindplein
  • Van Hintum – Helvoirtseweg

Gij komt toch ok!!!