Deun en Deinder veur de Keinder

Dit jaar organiseren wij weer Deun en Deinder veur de Keinder op  zaterdag-middag 16 februari 2019 in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg. Het motto voor dit jaar is:  “Heel apart zo’n blauw geel hart”

Dit jaar zal Deun en Deinder veur de Keinder wat anders van opzet zijn dan voorgaande jaren.

-  Alle basisscholen en groepen uit Vught en Cromvoirt worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de “ traditionele” Deun en Deinder veur de Keinder. Uiteraard mogen meerdere groepen van dezelfde basisscholen meedoen. Hierbij wordt een zelfbedachte tekst op een nieuw of een bestaande melodie gezongen.
-  Daarnaast willen we alle kinderen uit Dommelbaorzedurp en Kneutergat uitnodigen om, alleen, of samen met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes het podium op te gaan om te playbacken, een dansje te doen of totaal iets anders. Alles mag om er een gezellige middag van te maken.

Dit jaar hebben we een kleurwedstrijd. Deze kan ingeleverd worden voor 14.00 uur tijdens Deun en Deinder veur de Keinder.

Zouden jullie ons uiterlijk 1 februari 2019 kunnen laten weten of jullie meedoen met de traditionele Deun en Deinder veur de Keinder en met hoeveel kinderen?

Samen hopen wij er een gezellige muzikale middag van te maken voor en door alle Baorskes en Baorzinnekes.

Graag willen wij U vragen, net als voorgaande jaren, dit bij de kinderen onder de aandacht te brengen.

Met vriendelijke groet,
Evenementencommissie Dommelbaorzedurp
Email: Evenementen.dbd@gmail.com