Tom Greuter trotse decorandus D’n Balkenbreier

Tom Greuter trotse decorandus D’n Balkenbreier

Zaterdagavond, in een volle zaal Elzenburg ontving Tom Greuter uit handen van Z.D.H. Prins Alfredo XX de onderscheiding en bijbehorende oorkonde van D’n Balkenbreier.

D’n Balkenbreier is een van de hoogste Dommelbaorzedurpse onderscheidingen voor niet te onderschatten inzet en uitvoering van muzikaal-carnavaleske of carnavalesk-muzikale kwaliteiten.

Als muzikant van carnavalsclub Deesjavu speelt Tom op trombone maar ook op piano of orgel staat hij zijn mannetje. Naast bij Deesjavu kun je hem ook onder andere tegenkomen bij Wrom ok nie, De Kneupen of De Torentuuters want Tom geniet van samen muziek maken met anderen. Daarnaast is hij trombonist bij Rappo Grande , het opleidingsorkest van Harmonie Kunst & Vriendschap. Met zijn visuele handicap is het sowieso al bijzonder om muziek in te studeren en te spelen.

Tom woont al geruime tijd in Vught en is daar een graag geziene gast in diverse cafés en restaurants. Veel mensen in Vught kennen hem dan ook als een vriendelijke man die altijd klaar staat voor zijn medemens.

Wat Tom graag nog zou zien is dat Dommelbaorzedurp groeit en bloeit want “in Vught is het zo gezellig dat de stoptrein met carnaval dan ook echt in Vught moet stoppen.”