35STE DEUN EN DENDER IN DOMMELBAORZEDURP.

Zaterdag 3 november a.s., aanvang 20.33 uur in Zaal Elzenburg.

Het Dommelbaorzedurpse Carnavalsseizoen wordt jaarlijks traditioneel geopend met Deun en Dender, het liedjesfestival waar de beste carnavalskraker voor het nieuwe seizoen wordt gekozen. Onder het motto “Heel apart zo’n blauw geel hart” hoopt carnavalsminnend Vught vanaf zaterdag 3 november dan ook voor de komende tijd de toon te zetten.

De zaal gaat open om 19.30 uur met een muzikale opwermer. Om 20.00 uur zal door loting op een ludieke manier de volgorde van de optredens van de deelnemers worden bepaald. Vrijwel direct daarna zal Z.D.H. Prins Alfredo XX het carnavalsseizoen openen en het logo passend bij het motto “Heel apart zo’n blauw geel hart” onthullen. Uiteraard is, na de onthulling het logo te koop bij de stand van acquisitie.

Deelnemers
Deze 35ste Deun en Dender telt 7 deelnemers te weten Danmârzo, de winnaar van vorig jaar Deesjavu, De Kaoter is Veur Laoter, De Knolderapen, Het Urste Dommelbaorze-durpse Raodskoor, Net Zat. En na een jaar ertussen uit te zijn geweest, zullen ook onze zingende broers Vruug Zat Laot Thuis weer deelnemen aan dit liedjesfestijn
Na de optredens zullen de deelnemers nog een extra lied ten gehore brengen uit ‘de oude doos’.

Uitreiking Balkenbreier
Z.D.H. Prins Alfredo XX zal tijdens Deun en Dender één van de drie hoogste onderscheidingen uitreiken van het carnavalsseizoen 2018 /2019. De Balkenbreier wordt verleend vanwege niet te onderschatten inzet of uitvoering bij carnavalesk-muzikale of muzikaal- carnavaleske evenementen.

Van harte welkom
Deun en Dender wordt gehouden in Zaal Elzenburg aan de Brabantlaan. De toegang tot Deun en Dender is ook dit jaar gratis en iedereen is van harte welkom.