Onze Raad van XI

De Dommelbaorzedurpse Raad van XI mag gezien worden als een scherts van de Gemeenteraad van Vught, met dien verstande dat de Dommelbaorzedurpse Raad van XI weinig praat en snel beslist en dat de Gemeenteraad van Vught alleen maar praat en helemaal niet ........juist!

De Raad van XI is samengesteld uit inwoners van ons Dommelbaorzedurp en wel in die zin, dat uitstralend enthousiasme, representaviteit, organisatievermogen en praktisch inzicht de belangrijkste criteria zijn voor zitting in de Raad van XI. Tezamen geven zij vorm aan en organiseren zij het Dommelbaorzedurpse carnaval. Tijdens het carnavalsfeest is de voltallige Raad van XI zeer frequent in de onmiddellijke nabijheid van de Hoogheid te vinden. Dit om de Hoogheid tijdens zijn ritten door Dommelbaorzedurp en langs de feestpaleizen te vergezellen en de carnavalsfeesten nog feestelijker te laten zijn.

Kortom, de Dommelbaorzedurpse Raad van XI is niet alleen het meest sociale netwerk van Dommelbaorzedurp, het is bovendien het hoogst importante Decorum Favorum van Z.D.H. Prins Alfredo zelf.