Uitnodiging Deun en Dender

Uitnodiging Deun en Dender 2 november 2019

Beste blaaskapel, muziekgroep en/of zanggroep,

Op zaterdag 2 november 2019 organiseert Carnavalsorganisatie Dommelbaorzedurp het muziekfestival Deun en Dender.  Tijdens dit evenement staat de verkiezing van het Dommelbaorzedurps carnavalslied voor carnaval 2020 centraal.

Dit evenement zal plaatsvinden in Jeugd- en Jongerencentrum  Elzenburg, gelegen aan Brabantlaan 1 te Vught. De loting zal omstreeks 19.30 uur plaatsvinden en de aanvang van dit carnavaleske liedjesfestival is om 20:00 uur. (Genoemde tijden zijn onder voorbehoud.)

Bijgevoegd zijn de volgende documenten:

  1. Het inschrijfformulier;
  2. Het reglement.

De uiterste inschrijftermijn is 1 oktober 2019.

Het motto voor aankomende carnaval luidt:  ’’Al 66 jaor un wèrrum gevûûl’’

Het is ons bekend, dat sommige clubs opzien tegen of moeite hebben met het maken van een tekst en/of arrangement of het vinden van een begeleidende kapel. Wij hopen dat dit geen belemmering vormt om af te zien van deelname. Graag zijn wij bereid, waar mogelijk, de helpende hand te bieden.

Mocht assistentie op het gebied van tekst, arrangement, begeleiding nodig zijn, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand emailadres. Ook voor andere vragen en/of opmerkingen kunt u ons bereiken via evementen.dbd@gmail.com.

Samen hopen wij er een gezellige, muzikale avond van te maken voor en door alle Baorzen en Baorzinnen.

Met vriendelijke groet,

Evenementencommissie Dommelbaorzedurp
Email: Evenementen.dbd@gmail.com