De Kinderoptocht

Carnavalsdinsdag 25 februari 2020.

Ook de kleine Baorzen en Baorzinnen willen zich natuurlijk graag laten zien en horen aan heel Dommelbaorzedurp.  Doe daarom allemaal mee met de kinderoptocht op carnavalsdinsdagmiddag 25 februari 2020! Je kunt in je eentje meedoen maar je kunt ook samen met je vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, sportmaatjes of je dansgroep deelnemen. Of met de BSO, of met je hele school. Alles mag! Versier je fiets, tractor of bolderkar, maak je eigen kunstwerk, laat je fantasie de vrije loop. Natuurlijk mag je vader, moeder, opa of oma je helpen iets leuks te maken zodat JIJ de show steelt tijdens de optocht.

Het thema van dit jaar is : 
Al 66 jaor un wèrrum gevûûl

De route:
De lengte en de route van de kinderoptocht zijn afgestemd op kleine Baorzevoetjes.
De optocht zal vertrekken om 14.11 uur vanaf Prinsenhof De Speeldoos in de Vliertstraat. We gaan dan via de Rozenstraat, de Sint Elizabethstraat, de Kloosterstraat, de Kerkstraat, de Heuvel, de Ploegstraat en de Vliertstraat weer terug naar het Prinsenhof.

Een jury zal jullie beoordelen op presentatie en originaliteit. Om 16.45 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg aan de Brabantlaan in Vught.

Wat moet je doen:
In de Dommeldurper of op de website van Dommelbaorzedurp vind je een inschrijfformulier dat bestaat uit twee delen.
Deel 1 vul je in en plak je op een stuk stevig karton. Je maakt er een touwtje aan en draagt dit tijdens de optocht goed zichtbaar, zodat de jury je/jullie naam goed kan lezen.
Deel 2 van het formulier vul je in en lever je in bij één van de leden van de Evenementencommissie. Zij zijn een half uur voor aanvang van de optocht aanwezig op het parkeerterrein achter Prinsenhof De Speeldoos en duidelijk herkenbaar.

Dit jaar zijn er twee categorieën:
• Grote groepen (10 of meer kinderen)
• Kleine loopgroepen (maximaal 9 kinderen of individuelen)

Groepen van meer dan 10 kinderen graag opgeven voor 11 februari 2020 via optochten.dbd@gmail.com. Uiteraard mogen ook kleine groepen zich alvast opgeven.

Heb je nog vragen over de kinderoptocht? Stuur ons dan een mailtje via evenementen.dbd@gmail.com.
Tot  dinsdagmiddag tijdens de kinderoptocht!

De Evenementencommissie
Dommelbaorzedurp