De Kinderoptocht

Carnavalsdinsdag 5 maart 2019.

Graag willen wij U uitnodigen om samen met de kinderen deel te nemen aan de kinderoptocht. Alle Vughtse en Cromvoirtse basisscholen, kinderdagverblijven/bso en verenigingen mogen hieraan mee doen; daarnaast mogen kinderen ook individueel meedoen.

Het motto voor dit jaar is: 
“Heel apart zo’n blauw geel hart!”

Een onafhankelijke jury zal presentatie en originaliteit beoordelen.

De optocht vertrekt om 14.11uur vanaf het Raadhuis, Leeuwensteinplein. De lengte en de route van de kinderoptocht zijn natuurlijk afgestemd op kleine Baorzevoetjes.

De route is als volgt;
Leeuwensteinplein – Raadhuisstraat – Kerkstraat – Kloosterstraat  op naar de Prinsenhof “De Speeldoos”.

Om 16.45 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg aan de Brabantlaan in Vught.

Wij hebben er al zin in om al die kleine Baorzen en Baorzinnekes te zien stralen in een blauw – gele hartverwarmende kinderoptocht.

Dit jaar zijn er twee categorieën. Grote groepen meer dan 10 kinderen en Kleine loopgroepen (maximaal 9 personen of individuelen).   Groepen van meer dan 10 kinderen opgeven voor 21 februari 2019 via  optochten.dbd@gmail.com. Uiteraard mogen ook kleine groepen zich alvast opgeven.

Heb je nog vragen over de kinderoptocht? Stuur ons gerust een mailtje.

Het is voor groepen mogelijk om gebruik te maken van de bouwhal waar ook de wagens van de grote optocht gebouwd worden. Jullie kunnen hiervoor contact opnemen met de beheerder van de bouwhal, Nico Schapendonk, telefoonnummer: 06-21896099..

Met vriendelijke groet,
Evenementencommissie Dommelbaorzedurp
Email: Evenementen.dbd@gmail.com