Aanmelden Deun en Deinder veur d'n Keinder

Het is bijna alweer carnaval en dat wordt voor de kinderen natuurlijk gestart met ‘Deun en Deinder veur de Keinder’op zaterdagmiddag 16 februri 2019. Het motto is: ‘Heel apart zo’n blauw geel hart!’

Het evenement vindt plaats in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg aan de Brabantlaan in Vught.   Deze muzikale middag begint om 13.30 uur en de zaal zal om 13.00 uur open gaan. De middag zal rond 17.00 uur eindigen.

Graag willen wij U vragen, net als voorgaande jaren, dit bij de kinderen onder de aandacht te brengen.

Dit jaar zal Deun en Deinder veur de Keinder wat anders van opzet zijn dan voorgaande jaren.
Graag willen we alle kleine Baorskes en Kneuterkes de mogelijkheid bieden om te schitteren op het podium en zich voor even wereldberoemd te voelen.

  • Alle basisscholen en groepen uit Vught en Cromvoirt worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de “ traditionele” Deun en Deinder veur de Keinder.Uiteraard mogen meerdere groepen van dezelfde basisscholen meedoen. Hierbij wordt een zelfbedachte tekst op een nieuw of een bestaande melodie gezongen. De deelnemers kunnen live muzikaal wordt ondersteund door een Vughtse Carnavalsclub; Lukt de live ondersteuning niet dan mag er ook meegezonden worden met een CD. Een onafhankelijke jury zal presentatie, originaliteit en muzikaliteit beoordelen.
     
  • Daarnaast willen we alle kinderen uit Dommelbaorzedurp en Kneutergat uitnodigen om, alleen, of samen met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes het podium op te gaan om te playbacken, een dansje te doen of totaal iets anders. Alles mag om er een gezellige middag van te maken.

De volgorde van deelname zal bij aanvang van de middag (13.30 uur) bepaald worden door een loting. Bij de loting dienen alle deelnemers aanwezig te zijn. De winnaar van de scholen/groepen mag op het einde van de middag het lied nogmaals ten gehore brengen. We hebben die middag dus 2 categorieën met in iedere categorie een winnaar.

Naast de installatie van de jeugdprinsengroep, boerenkoolkranslegging bij het vrouwke op de fiets, en de optredens is er een kleurwedstrijd. De kleurplaat staat in de Dommeldurper en  op onze website www.dommelbaorzedurp.org. Tot 14.00 uur kun je de tekening inleveren  bij de jurytafel. De mooiste kleurplaat wint een prijs.

Voor aanmeldingen en eventuele vragen, mail je naar : evenementen.dbd@gmail.com

Samen hopen wij er een gezellige muzikale middag van te maken voor en door alle Baorskes en Baorzinnekes.

Met vriendelijke groet,
Evenementencommissie Dommelbaorzedurp
Email: evenementen.dbd@gmail.com