Lid worden

Carnaval is een prachtig stukje cultureel erfgoed. Vier dagen lang de omgekeerde wereld. Een feest met een diepere betekenis, dat op onze eigen Dommelbaorzedurpse wijze gevierd wordt met alle Baorzen en Baorzinnen.
Mocht je wat van je tijd beschikbaar willen stellen aan Dommelbaorzedurp of vind je het leuk om samen met Prins en Gevolg carnaval te vieren, neem dan contact op met het secretariaat:

secretariaat.dbd@gmail.com Direct aanvragen via formulier

Naast een "hilleboel hèndjes" heeft Dommelbaorzedurp ook leden nodig. 
Dommelbaorzedurp is een vereniging die door leden wordt gedragen, ook financieel.
De financiële steun en toeverlaat van het Rijk der Alfredo's zijn de donateurs. Zij schenken grote of kleine bedragen, contant of op rekeningnummer NL55 RABO 0155 4421 47 t.n.v. Carnavalsorganisatie Dommelbaorzedurp.

Dommelbaorzedurp kent vijf soorten leden:

  • Carnavalsclub:                         € 44,00 per jaar
  • Baors:                                      € 22,00 per jaar
  • Bovenmaotse Baors:               € 66,00 per jaar
  • Snoekbaorske (0 t/m 11 jaar): € 11,00 per jaar
  • Baorske (12 t/m 18 jaar):         € 11,00 per jaar 

 

Als Baors ben je van harte welkom op alle door Dommelbaorzedurp georganiseerde carnavalsevenementen, en kun je tegen betaling deelnemen aan de Prinsenbrunch en de Kletsavond bijwonen. Verder kun je gebruik maken van de Prinsenbus en heb je stemrecht tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering.  

Als Bovenmaotse Baors ben je van harte welkom op alle door Dommelbaorzedurp georganiseerde carnavalsevenementen en ben je daarvoor geen entree verschuldigd. Ook kun je kosteloos deelnemen aan de Prinsenbrunch en gebruik maken van de Prinsenbus. Daarnaast ben je van harte welkom op onze Bovenmaotse Baorzen dag die eens in de drie jaar wordt georganiseerd en heb je stemrecht tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering.
Een Bovenmaotse Baors ontvangt eenmalig een speciaal ontworpen plaquette, het Dansmeske op de Baors, die jaarlijks kan worden uitgebreid met een nieuw baorsje. Deze baorsjes worden uitgedeeld tijdens de Prinsenbrunch. Mocht je niet aanwezig zijn tijdens de Prinsenbrunch, dan kunt je het baorsje altijd opvragen bij het secretariaat.

Van elke aangesloten carnavalsclub mag een vertegenwoordiging van twee personen aanwezig zijn tijdens de algemene ledenvergadering, en elke aangesloten carnavalsclub heeft stemrecht als zijnde één persoon. 

Word lid, vrijwilliger of donateur!
Want zonder jouw ondersteuning en hulp zal dit stukje cultureel erfgoed niet kunnen blijven bestaan!