Grote Optocht Dommelbaorzedurp

Op Zondag 3 Maart trekt de jaarlijkse grote optocht weer door de straten van het mooie Dommelbaorzedurp. Om 13.33 start de grote optocht vanaf het Moleneindplein.

Wij hopen dat iedereen zijn blauw gele hart heeft geopend  zodat wij u allemaal mogen begroeten als deelnemer of als toeschouwer. Versiert oew huis of hangt unne blauw-gele vlag buiten zodat ge ook als toeschouwer langs de route van de optocht de liefde terug ontvangt van de deelnemers die met hun blauw gele harten creaties voorbij komen.

De Zjurie is reeds in retraite om tezamen hun beoordelingscriteria te bespreken. Ja ja, evenals voorgaande jaren neemt onze Zjurie haar taak zeer serieus in deze ludieke tijden.

Krijg je ineens die briljante ingeving, dat fantastiche idee of hedde gewoon zin om mee te lopen met een goede act, loopt dan vooral gewoon mee.  
Meld je nog aan bij de Evenementencommissie (optochten.dbd@gmail.com) of schrijf je gelijk in via deze link (inschrijfformulier)

Het Carnavalsthema voor dit jaar luidt; “ Heel apart zo’n blauw geel hart ’’ een thema dat zeker voor veel inspiratie zal kunnen zorgen en waar velen ongetwijfeld op een creatieve manier mee uit de voeten zullen kunnen.

De start is exact om 13.33 uur op het Moleneindplein en dan via de Molenstraat , Repelweg, Hoogstraat , Vlasmeersestraat , St-Elisabethstraat , Kapellaan , Helvoirtseweg , Koestraat , Kloosterstraat, Ploegstraat,  Vlierstraat daarna links af  de Leeuwensteinlaan in richting het Raadhuis waar daarna de optocht zal worden ontbonden.

De mensen die direct aan de route wonen zouden we willen vragen de auto voor de tijd dat de optocht voorbij trekt, in een andere straat te parkeren.

De uitslag en prijsuitreiking van de Grote optocht zal door Prins Alfredo XX om 20.11 uur in Prinsenhof “De Speeldoos” bekend worden gemaakt na de uitreiking van D’n Bertus.

reglement en het inschrijfformulier.

Met carnavaleske groet,
De Evenementencommisie
optochten.dbd@gmail.com