• Uitslag grote optocht

  WAGENS

  1. De Knolderapen              - DBD vuult al 66 jaor als een wèrrum bad.
  2. Deesjavu                            - Brengt ut wèrrume gevûûl in de DBD oase
  3. Krèk Wa Anders               - Een warm welkom voor Prinses Alfreda
  4. Dè komt volgend jaar wel -Wij houden DBD wel warm
  5. Kort door d’n bocht        - Schrobbel Air

  LOOPGROEPEN KLEIN

 • Update Optocht

  Besluit Bestuur Dommelbaorzedurp. In overleg met de clubs is er een besluit genomen om de grote optocht naar dinsdag te verplaatsen en iets in te korten. De kinderoptocht die vanaf de parkeerplaats bij de Speeldoos om 14:11 zal starten zal invoegen bij de grote optocht op de Vlasmeerseteaat ter hoogte van cafe de Klok. De grote optocht wordt vanwege andere programma’s iets ingekort en zal starten om 13:44 vanaf de Glorieuxlaan en rijdt dan de route Hoogstraat, Elizabethstraat, Kloosterstraat, dorpstraat, De Heuvel, Ploegstraat, Vliertstraat en ontbinden bij de Speeldoos.

 • Optocht afgelast

  Het Bestuur van Dommelboarzedurp heeft besloten de optocht van zondag 23 februari vanwege het slechte weer af te lasten.
  De grote optocht wordt verplaatst naar dinsdag 13:00 vanaf het Moleneindplein  en de kinderoptocht zal vanaf de Vlasmeersestraat ter hoogte van café De Klok invoegen. Prijuitreiking van de optocht vanaf 20:11 in Prinsenhof De Speeldoos.

 • DE KINDEROPTOCHT

  Ook de kleine Baorzen en Baorzinnen willen zich natuurlijk graag laten zien en horen aan heel Dommelbaorzedurp. Doe daarom allemaal mee met de kinderoptocht op carnavalsdinsdagmiddag 25 februari 2020!
  Je kunt in je eentje meedoen maar je kunt ook samen met je vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, sportmaatjes of je dansgroep deelnemen. Of met de BSO, of met je hele school. Alles mag!

Pagina's