Vacatures

Binnen Dommelbaorzedurp zijn de volgende vacatures beschikbaar:

 • Voorzitter bestuur
  De voorzitter is het gezicht en de vertegenwoordiger van Dommelbaorzedurp en lid van het dagelijks bestuur.
  De voorzitter is verantwoordelijk voor de leiding van het bestuur, leidt de maandelijkse bestuursvergaderingen en de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). Hij/zij regelt de aanvragen van vergunningen en biedt ondersteuning aan diverse
  commissies. Onze voorzitter is sociaal en communicatief vaardig, een bruggenbouwer, een goede spreker in het openbaar, gezellig en heeft humor. Wat bieden wij? Je wordt de voorzitter van een enthousiaste, gemêleerde club vrijwilligers. Wat we gemeen hebben met elkaar is ons blauw-gele hart en onze aanpakmentaliteit. Gezamenlijk zetten we onze schouders eronder om elk jaar voor Dommelbaorzedurp een mooi carnavalsprogramma te organiseren in samenwerking met de JJ, onze Clubkes, de horeca en al onze vrijwilligers. Daarnaast vinden we het ook heel belangrijk om veel plezier met elkaar en met alle Dommelbaorzedurpers te hebben. Heb je zin om je actief in te zetten voor Dommelbaorzedurp? Neem dan voor meer informatie contact met ons op!

 • Secretaris
  De secretaris is het eerste aanspreekpunt van de vereniging en lid van het dagelijks bestuur. 
  De secretaris is een duizendpoot. Hij/zij is verantwoordelijk voor de administratie en ledenadministratie, en het afhandelen van inkomende en uitgaande mail. Hij/zij plant de vergaderingen van het bestuur en woont deze bij, maakt de agenda voor de bestuursvergaderingen, archiveert, informeert de leden over van allerlei, maakt en verzendt uitnodigingen, stuurt wenskaarten en legt bezoeken af volgens het lief en leed protocol, regelt de diverse oorkondes en onderscheidingen. Hij/zij is ook verantwoordelijk voor de organisatie van Prinsenbrunch, Prinsenreceptie, Prinsendiner, algemene ledenvergadering en BMB middag/avond. Verder inventariseert en bezorgt hij/zij de bloemen/bonbons voor langdurig zieken, zorgt voor nalevering van de Dommeldurper binnen Vught en voor het verzenden ervan naar leden buiten Vught.

 • Penningmeester
  De Penningmeester is de beheerder van de financiële middelen van de vereniging en lid van het dagelijks bestuur.
  Hij/zij is verantwoordelijk voor het beheer van de rekeningen van de vereniging, verzorgt de betalingen, stuurt de contributiebrieven, maakt de sponsorfacturen voor de Dommeldurper, is de contactpersoon van de externe opslag, maakt de facturen voor de bouwhal, beheert de sleutels van de bouwhal, is de contactpersoon van de NUTS voorziening van de bouwhal.

 • Voorzitter en commissieleden Evenementencommissie
  De voorzitter Evenementencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren en leiden van de commissievergaderingen (ca. 10x per jaar). Hij/zij onderhoudt contact met de Dommelbaorzedurpse Clubkes, de JJ en de gemeente Vught. Hij/zij is verantwoordelijk voor de organisatie van de populaire pijlers van ons carnaval in Dommelbaorzedurp. Denk aan Deun en Dender, de Kletsavond, De Keinder Deinderen Deur, de Veurraom Premosie Wedstrijd, de schoolbezoeken aan de bouwhal, de Intocht, de Optochten, de Dommelbaorzedurpse Praol Rellie, Muziek bij de Pomp en de Begrafenis. Als commissielid ben je direct betrokken bij de organisatie van (een van) deze evenementen. 
   
 • Functionaris Pers en Publiciteit
  Heb jij zin om ons blauw-gele carnaval op een pakkende manier onder de aandacht van Dommelbaorzedurp en omstreken te brengen? En heb jij leuke ideeën voor onze website en social media? Kom dan ons bestuur versterken als functionaris Pers en Publiciteit! 
  Als functionaris Pers en Publiciteit ben je verantwoordelijk voor de publicaties op social media en voor het updaten van de website. Je schrijft de persberichten voor de regionale media over de evenementen, de uitreiking van de diverse  onderscheidingen, en over oproepen, aankondigingen en overige Dommelbaorzedurpse aangelegenheden. Je maakt de nieuwsbrief voor de leden (ca. 3x per jaar), je vraagt de kopij op voor de Dommeldurper en redigeert deze, je schrijft teksten voor de Dommeldurper, je verzamelt en zoekt passend beeldmateriaal en je stelt in samenwerking met de voorzitter Acquisitie de Dommeldurper samen.
   
 • Voorzitter en commissieleden Acquisitie 
  Als voorzitter Acquisitie zorg je onder andere voor de aankoop en verkoop van de merchandise van Dommelbaorzedurp. Je zorgt voor de bevoorrading van de verkooppunten en voor de verkoop tijdens de evenementen. Je bent de contactpersoon voor de aankleding, verzorging en aankoop van de kleding van Prins en Gevolg. Je bent verantwoordelijk voor de werving van adverteerders in de Dommeldurper, de inkoop van de prijzen (bekers en medailles) voor de optochten, het laten maken van de onderscheidingen t.b.v. d'n Bertus, d'n Balkenbreier, afscheid binnen Prins en Gevolg, het verzorgen van de plaquettes en de visjes/sterretjes/bloemetjes voor de leden, het opvragen van diverse offertes t.b.v. evenementen, het verzorgen en mede bedenken van affiches/sandwichborden voor diverse evenementen, het verzorgen van bedankjes en attenties voor diversen. Als commissielid ondersteun je in deze taken.
   
 • Voorzitter Clubkes
  Als voorzitter Clubkes ben je de schakel tussen het bestuur en de Clubkes. Je leidt de vergaderingen van de Clubkes (5x per jaar), spreekt de evenementen door en de verdeling van de muzikale ondersteuning.
   
 • Vertegenwoordiger Prins en Gevolg
  De vertegenwoordiger Prins en Gevolg is de contactpersoon vanuit Prins en Gevolg in het bestuur.
  Hij/zij informeert het bestuur over het wel en wee binnen Prins en Gevolg en is de schakel tussen Prins en Gevolg en het bestuur bij evenementen. 

 • Leden voor de Raad van XI 
  Prins Alfredo en zijn Gevolg zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen aansluiten bij de Raad van XI. Ben jij die man of vrouw met dat grote blauw-gele hart en wil je graag je steentje bijdragen aan carnaval in Dommelbaorzedurp? Meld je dan nu aan als Raadslid in het Gevolg van Prins Alfredo!

 • Vrijwilligers Ondersteuning
  Dommelbaorzedurp is op zoek naar vrijwilligers die hand- en spandiensten willen verrichten bij de diverse carnavalsevenementen zoals Deun en Dender, de Kletsavond, de Optochten, etc. etc. 
  Vind jij het leuk om in een gezellige groep je blauw-gele handen uit de mouwen te steken en te bouwen aan een carnavaleske sfeer in Dommelbaorzedurp? Sluit je dan aan bij de Ondersteuning!

   

 

Heb je interesse in een van deze vacatures, neem dan gerust contact met ons op!

Vereniging Dommelbaorzedurp
Nanja Lodewijkx 
secretariaat.dbd@gmail.com