Uitnodiging Deun en Dender en Gin Dender mar Deun

Deun en Dender en Gin Dender mar Deun
 

Voor zover de voorschriften van het RIVM het mogelijk maken, wat we uiteraard hopen, organiseert carnavalsorganisatie Dommelbaorzedurp op zaterdag 6 november 2021 het muziekfestival Deun en Dender voor de 37e keer. Tijdens dit evenement staat de verkiezing van het carnavalslied voor carnaval 2022 centraal.

Het motto voor aankomende carnaval luidt:  ’Wè omèrrum ik oe gère’

Mocht het zo zijn dat het organiseren van Deun en Dender in november niet mogelijk is, dan staat er al een alternatieve datum vast: 12 februari 2022. Uiteraard zullen we dit zo spoedig mogelijk meedelen.

Dit evenement zal plaatsvinden in Jeugd- en Jongerencentrum  Elzenburg, gelegen aan de Brabantlaan 1 te Vught. De zaal is open om 19.30 uur. De bekendmaking van de volgorde zal omstreeks 20.00 uur plaatsvinden en de aanvang van dit carnavaleske liedjesfestival is om 20.30 uur (genoemde tijden zijn onder voorbehoud).

Gezien alle voorbereidingen voor dit evenement is de uiterste inschrijfdatum 8 oktober 2021. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan horen we dat graag.

Het is ons bekend dat sommige clubs opzien tegen, of moeite hebben met het maken van een tekst en/of arrangement, of het vinden van een begeleidende kapel. Wij hopen dat dit geen belemmering vormt om deel te nemen. Wij zijn graag bereid, waar mogelijk, de helpende hand te bieden. Mocht assistentie op het gebied van tekst, arrangement of muzikale begeleiding nodig zijn, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand e-mailadres. Ook voor andere vragen en opmerkingen kunt u ons bereiken via evementen.dbd@gmail.com.

Ook hebben we het met ingang van dit jaar een aparte categorie in het leven geroepen: ‘Gin Dender mar Deun’. In deze categorie is het mogelijk om op een bestaande melodie een tekst te maken en dit tijdens Deun en Dender ten gehore te brengen. Onze voorkeur gaat uit naar begeleiding door een blaaskapel.

Samen hopen wij er een gezellige, muzikale avond van te maken en daarmee het 68e Dommelbaorzedurpse carnavalsseizoen te openen!